Ariana Grande wordt de nieuwe coach in The Voice in Amerika

Ariana Grande wordt de nieuwe coach in The Voice in Amerika

Gisteravond heeft Ariana Grande bekendgemaakt dat ze een coach is in het nieuwe seizoen van The Voice in de Verenigde Staten! Ze zal naast Kelly Clarkson, John Legend en Blake Shelton nieuwe talenten jureren en coachen. Ariana neemt de plaats in van Nick Jonas.

Op Instagram schreef Ariana: “Verrassing !!! Ik ben meer dan verheugd, vereerd en blij om me bij @kellyclarkson@johnlegend @blakeshelton te voegen volgend seizoen ~ seizoen 21 van @nbcthevoice ! 🤍 @nickjonas We zullen je missen.”

In een statement voor The Hollywood Reporter voegde Ariana nog toe: “Ik ben zo vereerd en blij om bij de The Voice familie te komen! Ik ben al zo lang een grote fan van de show. Ik kan niet wachten om de strijd aan te gaan met de ongelooflijke coaches, deze nieuwe artiesten te leren kennen en hen te helpen om hun vak naar een hoger niveau te tillen.”

Een exacte datum wanneer het seizoen gaat starten is er nog niet. Wel weten we dat het ergens in de herfst van 2021 zal beginnen. Fans op social media konden het nieuws niet geloven. 

0 Shares:
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like