Brengt Taylor Swift ‘Fearless’ met nieuwe nummers uit op 9 april?

Brengt Taylor Swift 'Fearless' met nieuwe nummers uit op 9 april?

Taylor Swift maakte gistermiddag door middel van een statement op haar social media kanalen bekend dat ze haar heropgenomen album ‘Fearless’ binnenkort zal uitbrengen. In de tekst die zij hierbij postte viel het fans snel op dat er een verborgen aanwijzing in staat.

Het is al een lange tijd bekend dat Taylor van plan is vijf van haar oude albums opnieuw op te nemen, namelijk haar debuut album ‘Taylor Swift’, ‘Fearless’, ‘Speak Now’, ‘Red’ en ‘1989’. Dit komt omdat Scooter Braun (manager van onder andere Justin Bieber, Ariana Grande en Kanye West) na een ruzie met Taylor in 2019, voor 300 miljoen dollar, Taylors oude label over heeft gekocht om daarmee macht te krijgen over de master opnames* van Taylors eerste zes albums. Op die manier kon hij bepalen of zij gebruik mocht maken van haar nummers in videos, live optredens, etc., waar hij haar een lange tijd geen toestemming voor gaf. Inmiddels heeft Scooter de masters van Taylors muziek doorverkocht aan Shamrock Capital.
 
Na deze gebeurtenis besloot Taylor de albums opnieuw op te nemen, zodat zij zelf de macht over haar ‘nieuwe’ masters zou hebben. Nu laat Taylor in haar statement gister weten dat de heropgenomen versie van ‘Fearless’ er in de nabije toekomst aankomt, maar als je goed kijkt zie je in haar statement een aantal letters in capslock staan. Zet je deze letters op een rij, dan staat er ‘APRIL NINTH’. Swifties gaan er daarom vanuit dat het album op 9 april uitgebracht zal worden.

Als verrassing bracht Taylor de nieuwe versie van haar hit single ‘Love Story’ vannacht uit. 

0 Shares:
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like