De tweede trailer Billie Eilish staat online

De tweede trailer Billie Eilish staat online

De tweede trailer voor Billie Eilish’ documentaire genaamd ‘Billie Eilish: The World’s A Little Blurry”, is vannacht door Apple TV uitgebracht. De documentaire wordt beschreven als een echt ‘coming of age’ verhaal, waarin de zangeres wordt gevolgd op haar weg naar roem. Het geeft een diepere kijk in haar leven als 17-jarige die aan het touren is, haar leven met haar familie thuis, en het schrijven, opnemen en uitbrengen van haar eerste album ‘WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO?’.

In de trailer zien we Billie’s moeder die het heeft over hoe zwaar jongeren het tegenwoordig hebben. “Het is een verschrikkelijke tijd om een tiener te zijn. Kids zijn depressief”. Het is algemeen bekend dat Billie zelf ook last heeft gehad van depressie, dit is iets waar zij vrij open over is. In de trailer benoemt ze dat ze zichzelf herkent in de problemen van haar fans. “Ik kijk het publiek in en ik zie dat ieder persoon daar ergens doorheen gaat, en ik heb dezelfde problemen. En ik dacht, waarom verander ik dat niet in kunst in plaats van er gewoon mee te leven?”.

De documentaire is voor $25 million gekocht door Apple, en komt op 26 februari uit op Apple TV. Swipe naar links om de trailer te zien!

0 Shares:
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like