Demi Lovato komt vrijdag met muziekvideo van ‘Dancing With The Devil’

Demi Lovato komt vrijdag met muziekvideo van 'Dancing With The Devil'

Gisteren bracht Demi Lovato de lyric-video van haar nieuwe single ‘Dancing With The Devil uit’. Nu heeft haar manager, Scooter Braun, bekendgemaakt dat de officiële video aankomende vrijdag wordt uitbracht!

Afgelopen week kwamen er beelden online waarin Demi in tranen te zien is tijdens het filmen van de muziekvideo. De setting van de video is in een ziekenhuis, met Demi in een bed aangesloten op allerlei soorten monitoren. Hiermee refereren ze naar het gevecht van haar leven na bijna te sterven aan een overdosis.

Aan TMZ werd verteld dat Demi iedereen verraste door te zeggen dat ze van het script af wilde gaan en wilde freestylen. Toen de camera’s eenmaal draaiden, begon ze het liedje te lip-syncen en begon ze ongecontroleerd te huilen. Volgens TMZ was de crew op set dat het allemaal te veel voor Demi zou worden, maar omschreef de zangeres de ervaring zelf als ‘opluchtend’.

Daarnaast heeft Demi tijdens een nieuw interview met The Joe Rogan Podcast verteld dat ze panseksueel is. De zangeres zei: “Op dit moment wil ik zeker kinderen adopteren. Ik weet ook niet of ik met een jongen ga eindigen, dus ik zie mezelf niet eens echt zwanger worden.(…) Ik weet het niet. Ik ben zo ‘fluid’ nu, en een deel van de reden waarom ik zo ‘fluid; ben is omdat ik super gesloten was.” 

Toen Joe Rogan, de host, vroeg naar seksuele vloeibaarheid, en zei: “Hoe noemen ze dat? Panseksueel?”, zei Demi: “Ja, panseksueel. Ik hou van alles, echt waar.”

0 Shares:
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like