Halsey lanceert Anti-VDay collectie van ‘About Face’ beautyline

Halsey lanceert Anti-VDay collectie van 'About Face' beautyline

Recentelijk kwam Halsey uit met haar eigen make-up lijn genaamd ‘About Face’, en speciaal voor Valentijnsdag lanceerde ze deze week de Anti-VDay collectie. Haar voornaamste doel met de make-up lijn is om mensen meer van zichzelf te laten houden.

In een interview met Byrdie vertelde de zangeres gisteren dat het bij haar zelf een tijd heeft geduurd voordat ze tevreden was met haar uiterlijk. “Ik word moe van de industrie rondom Instagram filters. Het moet vermoeiend zijn voor je brein om constant naar jezelf te kijken door een aangepaste lens, en teleurgesteld te zijn met hoe je gezicht er echt uit ziet. Ik weet hoe dat voelt, omdat toen ik voor het eerst in de ‘public eye’ kwam en paparazzi foto’s van mij nam, ik geen controle had over hoe de foto’s werden gemaakt of vanuit welke hoek. Ik heb geen controle over of ze de foto’s van mijn goede of slechte kant maakten, dus moest ik denken ‘Oke, dit is hoe ik eruit zie’. Ik kan dat niet veranderen, ik moet er tervreden mee zijn. En dat is waar ‘About Face’ over gaat: liefde hebben voor jezelf en waarderen hoe je eruit ziet”.

Voor de promotie video van de Anti-VDay collectie channelde Halsey haar innerlijke Regina George, van Mean Girls, waarbij ze in een bad ligt donuts te eten en een 4-way telefoongesprek heeft met drie ‘vriendinnen’. Op Instagram postte ze de video met de caption: 

raise your hand if you’ve ever been personally victimized by halsey 🙋🏼‍♀️

@aboutfacebeauty@natalinanoel@quenblackwell@riconasty@mintzplasse#AntiVDay Collection Out Now: link in bio 🎥: @donslens

0 Shares:
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like