Halseys perceptie op gender is veranderd sinds zwangerschap

Halseys perceptie op gender is veranderd sinds zwangerschap

Vorige maand maakte Halsey op haar Instagram account bekend dat ze in verwachting is van een baby! Nu deelt de zangeres op haar Socials hoe zwanger zijn haar perceptie op gender heeft veranderd.

In de caption onder haar meest recente selfie op Instagram schreef ze het volgende: “Ik heb veel nagedacht over mijn lichaam. Het is gek om jezelf zo snel te zien veranderen. Ik dacht dat zwangerschap me hele sterke, binaire gevoelens zou geven over “vrouwelijkheid”, maar eigenlijk heeft het mijn perceptie op gender volledig genivelleerd. De gevoeligheid van mijn lichaam heeft me heel bewust gemaakt van mijn menselijkheid, en dat is het. Ik ben iets opmerkelijks aan het doen. En het is prachtig. Ik hoop dat dit gevoel blijft. Ik kook veel, slaap meer en lees veeeeel boeken. Ik mis mijn familie. En jullie ook! 🧚🏻 Doei voor nu.”

Halsey bedoelt te zeggen dat door haar zwangerschap haar kijk op gender dus juist meer gelijk is geworden, in plaats van dat het hele sterke gevoelens over vrouwelijkheid opriep. 

0 Shares:
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like