Justin Bieber is jarig en kondigt nieuw album aan

Justin Bieber is jarig en kondigt nieuw album aan

Justin Bieber heeft afgelopen weekend zijn nieuwe album aangekondigd! Het album, genaamd ‘Justice’, zal uitkomen op vrijdag 19 maart.

In de aankondiging op de sociale media accounts van Justin schreef hij het volgende: “In een tijd waarin er zo veel mis is met deze gebroken planeet, hebben we allemaal behoefte aan herstel – en gerechtigheid (justice) – voor de mensheid. Door het maken van dit album wil ik mensen muziek geven dat comfort zal bieden; ik wil nummers schrijven waar mensen zichzelf in kunnen vinden, en ermee kunnen verbinden, zodat ze zich minder alleen voelen. (…) Ik weet dat ik onrecht niet kan oplossen simpelweg door muziek te maken, maar ik weet wel dat als we allemaal onze talenten inzetten om voor deze planeet en elkaar te werken, dat wij veel dichterbij eenheid komen. Dit is hoe ik mijn kleine bijdrage lever.”

Het album zal samenwerkingen bevatten van onder andere Dominic Fike, The Kid Laroi, Khalid, Daniel Caesar, Giveon, BEAM, Chance the Rapper, Benny Blanco en Burna Boy.

Daarnaast is Justin vandaag 27 jaar geworden, en dat gaat natuurlijk niet onopgemerkt 🎈 Op social media zijn fans druk bezig met het vieren van de zangers verjaardag. #HappybirthdayJustinBieber is al een paar uur trending op Twitter.

0 Shares:
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like