Justin Bieber verrast schoolkinderen met ‘welkom terug’ concert

Justin Bieber verrast schoolkinderen met 'welkom terug' concert

Justin Bieber heeft afgelopen donderdag basisschoolkinderen in Los Angeles blij gemaakt met een verrassingsminiconcert in de openlucht .

Justin trakteerde een aantal leerlingen en leraren van ‘MacArthur Park Visual and Performing Arts Elementary’ op optredens van nummers, waaronder Intentions en Holy, tijdens het speciale welkom terug evenement. Het evenement werd georganiseerd door werknemers van de Baby2Baby liefdadigheidsinstelling voor kinderen, en door online webshop Amazon.

Op Instagram schreef Justin: “Ik was zo trots om samen met @Baby2Baby en @Amazon studenten te verwelkomen die na een jaar van leren op afstand weer naar school gaan. Bedankt Amazon voor het helpen van onze rugzakken gevuld met hygiëneartikelen, gezichtsmaskers, handdesinfecterende middelen en schoolbenodigdheden, evenals voedsel, luiers, kleding en meer om ervoor te zorgen dat kinderen en hun gezinnen de essentiële dingen hebben die ze nodig hebben om veilig op school en thuis te blijven. Volg @Baby2Baby om op de hoogte te blijven van hun geweldige COVID-19 hulpwerk!”

Hailey Bieber was er uiteraard bij, maar ook zangeres Kelly Rowland kwam langs om schoolspullen en speelgoed uit te delen aan de kinderen.

0 Shares:
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like