Miley Cyrus huilt tijdens optreden voor 7500 zorgmedewerkers

Miley Cyrus huilt tijdens optreden voor 7500 zorgmedewerkers

Gistermiddag begon de kick-off van de Super Bowl game-dag met een optreden van Miley Cyrus. De zangeres trad op voor het TikTok Tailgate concert, dat uiteraard gelivestreamd werd op TikTok.

Het concert gaf ze voor 7500 gevaccineerde zorgmedewerkers die uitgenodigd waren door de NFL. Miley Cyrus vertelde in de introductie van het optreden dat dit de eerste keer in een jaar was dat ze voor een groot publiek zong, wat het extra speciaal maakte. Tijdens haar hit ‘Wrecking Ball’ werd de zangeres emotioneel. “Dat liedje zingen, Wrecking Ball, over je compleet gebroken voelen.. iedereens lijden is anders, en zo ook iedereens pijngrens. Ik draag veel glitter en een harnas om mezelf te beschermen, maar ik draag ook mijn hart op de tong en mijn hart wordt vaak gebroken”, zei ze na het zingen van het nummer.

De show van Miley Cyrus duurde anderhalf uur, en ze werd vergezeld door onder andere Billy Idol (met wie ze een liedje heeft op haar nieuwe album Plastic Hearts) en rock-zangeres Joan Jett.
Naast haar nieuwe singles als ‘Midnight Sky’ en ‘Prisoner’, zong Miley ook haar bekende Hannah Montana nummer ‘The Climb’.

0 Shares:
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like