Miley Cyrus, Sam Smith en meer reageren op Britney Spears Docu

Miley Cyrus, Sam Smith en meer reageren op Britney Spears Docu

Britney Spears krijgt massaal steun van sterren na aangrijpende documentaire ‘Framing Britney Spears’. Het programma kijkt terug op het leven van Britney, haar mentale problemen, hoe de media haar behandelt en de curatele* waar ze al sinds 2008 onder staat. En vergeet niet de macht die Britneys vader over haar heeft.

In 2008 begon dit toen Britney onvrijwillig in een psychiatrische inrichting zat en ze haar bezoek rechten verloor om haar kinderen te mogen zien. Haar vader en advocaat kregen de macht om keuzes voor haar te maken, waaronder financiën, werk projecten en haar persoonlijke leven.

Er gaat al een lange tijd in de rondte dat Britney in gevangenschap zit bij haar vader en dat iedereen om haar heen in ‘t complot zit. Een grote groep Britney-fans voert al tijden campagne met de hashtag #FreeBritney. Inmiddels komen er steeds meer beroemde mensen die zich sterk maken hiervoor en Britney hulp online sturen, zoals Sarah Jessica Parker, Vanessa Carlton, Sam Smith en Hayley Williams.

Ook Sam Asghari, de vriend van Britney Spears, sprak over haar. Hij deed dit voor People Magazine. Hij zei: “Ik heb altijd het beste voor haar gewild en ik zal haar blijven supporten. Ik ben dankbaar voor alle liefde en support die zij ontvangt. Ik kijk uit naar een normale, geweldige toekomst samen”.

Zondag zagen we tijdens de pre-show van de Superbowl Miley Cyrus. Zij riep tijdens haar optreden voor TikTok: “We Love Britney”. Ook Kacey Musgraves schreef op haar Instagram dat iedereen de Britney documentaire moet gaan kijken.


Nederlander Ivo Niehe kwam ook voor in de docu toen hij Britney, toen minderjarig, interviewde, maar niet in de positieve zin. Zie laatste slide.

Volg jij onze HitsTop 50 afspeellijst al? Beluister het hier: https://spoti.fi/3qboTcX

0 Shares:
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like