Niall Horan voelde zich soms gevangen in vroege 1D dagen

Niall Horan voelde zich soms gevangen in vroege 1D dagen

Niall Horan voelde zich in de vroege dagen van One Direction soms gevangen. Dit vertelde hij aan Dermot O’Leary tijdens zijn sessie voor ‘Audible Original podcast People, Just People’, waarin hij de constante drukte besprak die hij en de rest van zijn bandgenoten voelde in het begin van hun carrière.

Hun vroege U.K. en Europese promo runs, van Manchester tot Milaan, stelden hem bloot aan de drukte. “We waren in Duomo, in het midden van Milaan City Center bij de kathedraal, en er waren gewoon duizenden. Ze bonkten op de autoruiten. Dat was de eerste keer dat ik echte hysterie zag.”

Dermot vroeg vervolgens of hij zich wel eens gevangen voelde, waarop Niall antwoordde met “een paar keer”. Als voorbeeld noemde hij een dag dat de jongens voor een concert verbleven in Peru. “We reden van het vliegveld naar het hotel, en we zagen een winkelcentrum. En ik en Louis en Liam, we hadden zoiets van, ‘Kom op, als we morgenochtend opstaan, laten we dan opstaan en daar een beetje rondwandelen’. De volgende ochtend werden we wakker, en Liam komt binnen en zegt: ‘Oké, laten we gaan.’ Louis had zijn gordijnen nog dicht, en toen zei hij, ‘Kijk maar eens uit dat raam.’ En hij opende de gordijnen. De politie had een telling gedaan en er waren 10.000 mensen op straat buiten het hotel. Hij zei, ‘Nou, dat gaat niet gebeuren!”

Niall legde uit dat hij er in het begin mee worstelde dat hij niet normaal meer over straat kon, maar dat hij het nu beter snapt. “Je kan niet in het brein kijken van een fan. En nu begrijp ik het compleet, maar toen ik 17/18 was dacht ik alleen maar ‘jullie zijn onze leeftijd, laat ons eruit, we willen gewoon over straat lopen!'”

0 Shares:
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like