Normani teaset debuut album en videoclip

Normani teaset debuut album en videoclip

Normani gaat binnenkort een nieuwe single met video uitbrengen! De zangeres bereidt zich voor op de release van haar debuut solo album en blijft haar fans op sociale media teasen over haar aankomende tracks.

Gisteren tweette Normani: “wow… de plaat die ik nu aan het maken ben 🤯”. Daarnaast reageerde ze op een tweet van rapster Cardi B, die zei: “Momma Normani kunnen we alsjeblieft ” we can’t not keep talking about it ” krijgen 🥺🥺” (Dit is een lyric uit een nummer dat Normani geteaset heeft op 13 februari). Normani antwoordde op deze tweet met: “video coming sooooon sis 🥶”

Normani gaf eerder toe dat haar nieuwe nummers “veel beter” klonken toen ze stopte in een bepaald hokje te passen. Ze legde uit: “Voor een lange tijd was ik gestrest over het aanvinken van vakjes zoals, ‘Is dit zwart genoeg? Is dit pop genoeg?” Maar muziek begon veel beter te voelen toen ik gewoon de studio in ging met de mentaliteit om Normani te zijn.”

En de zangeres benadrukt dat ze vastbesloten is om authentiek te zijn met haar solo album. “Mensen zullen zich altijd herinneren hoe je ze liet voelen en wat een plaat voor hen deed. Mijn teksten hebben meer diepte, en komen uit een meer authentieke plaats, omdat ik me nu meer verbonden voel met mezelf dan voorheen.”

0 Shares:
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like