Olivia Rodrigo ontvangt eerste boete na het behalen van haar rijbewijs

Olivia Rodrigo ontvangt eerste boete na het behalen van haar rijbewijs

Olivia Rodrigo, die eerder dit jaar doorbrak met haar hit single ‘Drivers License’, heeft voor het eerst sinds het behalen van haar eigen rijbewijs een parkeerboete gekregen.

De zangeres postte gisteravond een foto van haar boete op haar Instagram story met de caption: “Damn, dit rijden en shit is niet alleen maar voor de lol”.

Olivia gaf vorige maand in een interview met PopCrush toe hoe vaak ze er over heeft gedaan haar rijbewijs te halen. “De keer dat ik mijn rijbewijs haalde, was eigenlijk al de vierde keer dat ik het probeerde, en dat is echt triest.” De eerste twee keer dat ze haar rijexamen zou afleggen, moest ze het onverwachts afzeggen. De derde keer ging niet veel beter volgens de zangeres. 

“Ik zit in de auto en de man komt langs en hij controleert mijn lichten en dat soort dingen, en hij zegt, ‘Ok, toeter nu maar’. En ik ga toeteren en de claxon werkt niet op de auto van mijn moeder, maar dat wist zij niet. En dus zei hij: ‘Je auto is wettelijk onveilig, ik kan je niet meenemen voor de test – ga naar huis.’ Ik kon niet eens wegrijden bij de DMV (Department of Motor Vehicles)… Ik was zo overstuur, ik heb letterlijk gehuild op de DMV parkeerplaats.”

Bij de vierde poging ging het eindelijk goed, maar nu is het de vraag of Olivia wel goed heeft opgelet tijdens haar theorie examen…

0 Shares:
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like