Rosé was geïntimideerd toen ze haar BLACKPINK bandleden voor het eerst ontmoette

Rosé was geïntimideerd toen ze haar BLACKPINK bandleden voor het eerst ontmoette

Rosé heeft bekend dat ze “geïntimideerd” was toen ze haar BLACKPINK groepsgenoten voor het eerst ontmoette. In een nieuw interview met Rolling Stone sprak de zangeres over toen ze voor het eerst bij YG Entertainment kwam en haar toekomstige groepsgenoten – Jennie, Lisa en Jisoo – ontmoette.

Rosé zei: “Ik was de nieuwe, de nieuweling. Ik kwam binnen en er was gewoon een groep meisjes, best veel van hen in een kamer, en ik herinner me dat ik me zo geïntimideerd voelde.”

Rosé voegde er wel aan toe dat ze al snel vriendschappen sloot met haar medeleden, die haar hielpen te wennen aan de cultuur en met danslessen in haar training-periode. “Er is een choreografie die we moeten leren, een soort van basis, en Jennie leerde het me. Ze zei zoiets als: ‘In Korea moet je dit doen, en je moet mensen zo en zo noemen’, en ze liet me kennismaken met al die culturen waarvan ik dacht dat ik ze kende – maar dat was duidelijk niet zo.”

Op 12 maart maakte Rosé haar debuut als solo artiest, met haar solo project ‘R’. De titelsong van het project, ‘On The Ground’, heeft de zangeres geholpen om verschillende mijlpalen te bereiken over de hele wereld. Het nummer is het hoogst scorende nummer in de Billboard Hot 100 van een vrouwelijke solo K-pop artiest geworden, en heeft ook het record behaald voor de meeste YouTube views in 24 uur door een solo K-pop artiest.

0 Shares:
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like