Taylor Swift brengt nieuwe single ‘You All Over Me’ uit

Taylor Swift brengt nieuwe single 'You All Over Me' uit

Taylor Swift heeft aangekondigd dat ze het eerste nummer in haar “From the Vault” serie uit gaat brengen. Het nummer komt uit op 25 maart, en heet ‘You All Over Me (From The Vault)’.

Op sociale media schreef Taylor: “HI. Ik wilde jullie laten weten dat het eerste ‘From the Vault’ nummer dat ik uitbreng van Fearless (Taylor’s Version) morgen om middernacht uitkomt. Wat ik zo leuk vind aan deze From The Vault nummers is dat ze nog nooit gehoord zijn, zodat ik kan experimenteren, spelen, en zelfs enkele van mijn favoriete artiesten kan meenemen.”

Taylor onthulde dat Maren Morris achtergrondzang zingt op ‘You All Over Me (From The Vault)’, wat overigens werd geproduceerd door haar folklore/evermore medewerker Aaron Dessner en mede werd geschreven door Scooter Carusoe.

Het nummer zal op de nieuwe versie van ‘Fearless’ staan, samen met 5 andere nog nooit eerder gehoorde nummers.

0 Shares:
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like